رونق تولید ملی | شنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

تارت شکلاتی انار - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

تارت شکلاتی انار

Loading the player...

 مواد لازم :

بیسکویت گندم کامل 200گرم-کره90گرم –شکلات تخته ای تلخ 200گرم-خامه 150میلی لیتر-دانه انارشیرین 2/1 پیمانه –روغن به مقدار

طرزتهیه:

برای درست کردن خمیر تارت،بیسکویت ها را داخل مخلوط کن بریزید تا پودر شوند.کره را که مدتی در دمای اتاق مانده ونرم شده است ، به بیسکویت ها اضافه وخوب مخلوط کنید تا خمیری صاف ویکنواخت حاصل شود .دو عدد قالب تارت کوچک آماده کنید وکف ودیوارهای آنها را با روغن چرب کنید .خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید وهر کدام را کف قالب پهن کنید .با دست روی سطح خمیر را فشار دهید تا خمیر سفت شود .شکلات تخته ای تلخ رادرکاسه ای بریزید .کاسه را روی دهانه کتری در حال جوش قرار دهید وحرارت دهید تا شکلات آب شود .از روش بن ماری هم می توانید استفاده کنید.

خامه را به شکلات ذوب شده اضافه کنید وهم بزنید .فقط یادتان باشد ظرف حاوی شکلات را از روی حرارت غیرمستقیم کتری بردارید بعد ظرف حاوی شکلات و خامه را کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد .

وقتی مخلوط شکلات وخامه به دمای اتاق رسید آن را روی سطح خمیر بریزید وبا کاردک یکنواخت کنید پس از آن دانه ای انار را روی شکلات بریزید وپخش کنید .تارت را مدت 3ساعت در یخچال بگذارید وپس از آن از قالب بیرون آورید برش بزنید وسروکنید .تارت انار را می توانید در فصل انار شیرین به راحتی آماده کنید وزود نیز در زمان کوتاه آماده می شود.

گوینده : پوران حاجتی