جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

بیف استروگانف - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بیف استروگانف

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

بیف استروگانف

مواد لازم :

گوشت فیله گوساله 1 کیلوگرم

پیاز 4 عدد

آرد 1 قاشق غذاخوری

خامه 100 گرم

نمک و فلفل کمی

قارچ 500 گرم

کره به مقدار لازم

سیب زمینی خلالی سرخ شده کمی

طرز تهیه :

فبله را به شکل ورقه های 2 سانتی متری ببرید و سپس آنها را باریک کنید ، پیاز را خلالی خرد کنید و درون تابه با روغن نمک ، زردچوبه سرخ کنید در حین سرخ کردن گوشت خرد شده را به پیاز اضافه نموده و هم بزنید تا کمی سرخ شود . کمی آب اضافه کنید و زمان دهید تا با دربسته آرام بپزد آرد را در مختصری آب سرد حل کنید و اضافه کنید وقتی پخت از روی حرارت بردارید ، قارچهای خرد شده را با کره تفت دهید و به گوشت اضافه کنید و در آخر خامه ، نمک و فلفل را هم اضافه کنید ، در انتها بیف را در طرف اصلی بکشید و با خلال سیب زمینی سرخ شده تزیین کرده و میل کنید.

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي