بیسکویت پرتقال

موادلازم : کره 250گرم – آرد سفید گندم 300گرم – تخم مرغ 2عدد – پودرقند 125گرم – آب پرتقال 3قاشق غذاخوری, بکینگ پودر یک قاشق چای خوری, پوست پرتقال خلال شده نصف قاشق چای خوری 

طرزتهیه : کره را خوب هم بزنید تا نرم شود سپس پودر قند ورنده پوست پرتقال وآب پرتقال به همراه تخم مرغ و3/1 از آرد گندم را به کره اضافه کنید وکمی آن را هم بزنید سپس بکینگ پودر وبقیه آرد را داخل مایه بریزید تا مایه شما یکدست شود .مایه بیسکویت آماده را داخل قیف بریزید وروی سینی فر کاغذ روغنی انداخته ، سپس مایه بیسکویت را پس از پخت از فر خارج نمایید زمانیکه سرد شد از سینی فر جدا نموده ودر ظرف اصلی بچینید .این بیسکویت با عطر طبیعی واسانس طبیعی پرتقال آماده می شود بنابراین می توانید در فصل پاییز وزمستان از این بیسکویت های معطر آماده نموده وبه عنوان عصرانه یا میان وعده با یک فنجان چای نوش جان کنید .بیسکویت پرتقال سرشار از انرژی ،کربوهیدرات ، ومواد مغذی است وبرای تجدید قوا وکسب انرژی در میان وعده ها مناسب می باشد .

 
 
 
 نوع: توليد ويژه صوتی
 
موضوع :آشپزی
 
کاری از :پوران حاجتی