رونق تولید ملی | جمعه، ۲ اسفند ۱۳۹۸

بیسکویت زنجفیلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بیسکویت زنجفیلی

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مناسب برای همه حتی دیابتی ها

مواد لازم: برای پخت 10 الی 12 عدد بیسکویت عروسکی

-      آرد گندم الک شده 115 گرم

-      زنجفیل 5/1 قاشق چای خوری

-      رنده پوست یک پرتقال و رنده پوست 1 عدد لیمو

-      آب گلابی 5 قاشق سوپ خوری

-      آب سیب غلیظ شده

-      مارگارین کم چرب 25 گرم

-      کشمش بی دانه 16 عدد

-      کشمش درشت 8 عدد برای تزیین بیسکویت

طرز تهیه :

فر را با درجه ی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم نگه دارید ، آرد ، زنجفیل و رنده پوست 2 میوه را داخل ظرف بزرگی بریزید آب سیب و گلابی و مارگارین را داخل یک قابلمه کوچک روی حرارت کم قرار دهید تا غلیظ شود . سپس به مواد خشک اضافه کنید و بصورت خمیر درآورید خمیر را 3 ساعت در یخچال نگهداری کنید ، سپس روی سطحی صاف که آرد پاشیده اید به ضخامت 5 میلی متر باوردنه بازکنید با قالب آدمک قالب بزنید با کارد برای آنها لب قرارداده و با کشش چشم و دهان بگذارید سپس در سینی فر گذاشته و درون فر قرار دهید تا حدود 8 الی 10 دقیقه بپزد وقتی خشک شد به ظرف اصلی انتقال دهید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی