بوقلمون درسته در فر

موادلازم :
بوقلمون به وزن 4الی 5گیلوگرم 1عدد- کرفس 2دسته –نان سفید (باگت ) 3عدد .شیر 2فنجان –پیاز 2عدد –ادویه ونمک وفلفل کمی –آب لیمو 2قاق سوپ خوی –آرد 1قاشق 
طرزتهیه :
شکم بوقلمون را بدون پاره کردن خوب بشویید .مغز نان را درون پیاله شیر خیس کنید ، کرفس ها وپیازها را خرد کرده وسپس هر کدام را سرخ کنید ، با نان ونمک وفلفل وآب لیمو وادویه مخصوص ،یا جوز کوبیده ودارچین خوب مخلوط کرده وسپس این مواد مخلوط را داخل شکم بوقلمون بریزید تا شکم آن پُرشود بعد پوست جای گردن را کشیده به هم بدوزید ، پوست سوراخ یر شکم را هم دوخته ،دو پای بوقلمون را با نخ به همدیگر ببندید ، کمی نمک به تمام بوقلمون زده سطح آن را با یک ورقه نازک آلومینیوم که برای همین کارها است خوب بپیچید واز سینه در سینی فر با حرارت 325 درجه قرار دهید تا به مدت 3الی 4 ساعت بماند .اواخر طبخ ،سینی را بیرون کشیده بوقلمون را از میان ورقه آلومینیوم خارج ساخته دوبار در فر بگذارید تا رویش سرخ باقیمانده در ته سینی فر را روی آن بریزید وهم بزنید تا حات سُس را در ظرفی کوچک ، جداگانه هنگام سرو روی میز ، بیاورید .
روی میز بوقلمون را با کاردی تیز به تعداد دلخواه ، به شکل ورقه های نازک ببُرید ودرون بشقاب قرار دهید ، از مایه داخل شکم بوقلمون نیز در کنار گوشت قرار دهید ودر صورت تمایل با سُس میل کنید .
 
گوینده:پوران حاجتی