سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | سه‌شنبه، ۱ تیر ۱۴۰۰

بورانی بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بورانی بادمجان

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

بورانی بادمجان( چاشنی محلی)
مواد لازم:  
-    بادمجان قلمی 250 گرم
-    سیر خشک 2 بوته
-    ماست شیرین 750 گرم
-    نمک کمی
طرز تهیه :  
بادمجان ها را با پوست روی آتش کبابی کرده و پوست و دم آن را گرفته و با گوشت کوب در ظرفی بکوبید، سیر را پوست گرفته و بکوبید و به بادمجان اضافه کنید ، ماست و نمک را هم اضافه کنید و همه را هم بزنید کمی در یخچال گذاشته سپس با انواع خورش های گوشتی و محلی نوش جان کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي