جهش تولید | پنج‌شنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۹

بورانی اسفناج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بورانی اسفناج

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی



مواد لازم :
اسفناج 2 کیلو
ماست 2 لیوان
سیر 2 حبه
نمک ، فلفل
دارچین 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :
اسفناج را بعد از شست و شو ضدعفونی کرده و خرد کنید و با ماست غلیظ یا معمولی و سیر رنده شده و دارچین و نمک و فلفل مخلوط کنید و کمی در یخچال نگهداری کنید تا خنک شود سپس با انواع غذاهای محلی و غیرمحلی میل کنید .


 

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي