سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | شنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۰

بلدرچین با انگور - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بلدرچین با انگور

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :
بلدرچین درشت 6عدد –انگور درشت سفید 1کیلوگرم—کره150 الی 200 گرم-آرد ذرت 2قاشق مرباخوری—نان ورقه شده سفید 6قطعه –آب لیمو ا الی 2قاشق سوپ خوری نمک وفلفل به اندازه کافی
طرزتهیه :
ابتدا بلدرچین را تمیز کرده وبشویید.بلدرچین با انگور یک غذای بین الملل ومخصوص کشور فرانسه است .فرانسوی ها در این نوع طبخ ، بلدرچین را در یک ورقه نازک چربی مخصوص می پیچند که در ضمن طبخ ، چربی کم کم جذب گوشت شود وبدون بکارگیری از ورقه چربی نیز شما می توانید این غذا را طبخ نمایید ، 150گرم از کره را در ظرف مناسبی ریخته ، در حرارت ملایم داغ نمایید به حدی که دود نکند .بلدرچین ها  را در یک ردیف در کره انداخته ،اطراف آنها را تماماً سرخ کنید .انگور را به صورت حبه نموده ونصف آنها را آب بگیرید ، آب انگور را با آب لیمو ،کمی نمک وفلفل ودر صورت تمایل کمی زعفران ساییده مخلوط کرده در ظرف بلدرچین بریزید .در ظرف را بگذارید ، در حدود 15 الی 20 دقیقه برای طبخ آن کافی است .آرد ذرت را در کمی آب سرد حل نمایید .از کنار ظرف داخل سس بریزید وهم بزنید تا آرد گلوله نشود مهلت دهید تا یکی ، دو جوش بزند وسس کمی غلیظ شود.بقیقه انگور را در 50 گرم باقیمانده کره سرح کنید به حدی که شکل خودش را از دست ندهد .نان های سفید را به صورت تست کنید ( روی نان ها کمی کره بمالید ودر سینی فر یچینید وچند دقیقه در فر قرار دهید تا تست شوند )روی هر قطعه نان یک عدد بلدرچین قراردهید وحبه های انگور را روی آن یا اطرفش بپاشید .
 

گوینده : پوران حاجتی