رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

بستنی وانیلی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بستنی وانیلی

Loading the player...

مواد لازم : شیر نیم لیتر – زرده تخم مرغ 3عدد – شکر قاشق سوپ خوری – وانیل 2/1 قاشق چای خوری

طرز تهیه : ابتدا زرده های تخم مرغ را از سفیده ها جدا کنید .زرده ها را درون پیاله ای بریزید سپس شکر و وانیل را نیز اضافه نموده و بوسیله همزن برقی ویا درون مخلوط کن ، هم بزنید تا بر اثر مخلوط شدن به رنگ لیمویی درآید ، شیر را در ظرف شیرداغ کن یا قابلمه ای کوچک داغ کرده وبجوشانید سپس از روی شعله بردارید وبه مواد مخلوط شده ای که آماده کرده بودید اضافه کنید ، ودوباره با مخلوط کن همه را مخلوط نمایید زمانیکه خنک شد وکاملاً مخلوط شد درون ظرفی فلزی از جنس آلومینیوم یا استیل بریزید ودر فریزر قرار دهید ، زمانیکه بستنی کمی گرفت از فریزر در آورید وهم بزنید ومجدداً درون فریزر قرار دهید ، هر نیم ساعت یکبار عمل هم زدن را انجام دهید تا بستنی شما کش دار شود ویخ نبندد ، می توانید از پوره تمشک به هنگام هم زدن برای خوش رنگ شدن بستنی وانیلی تان استفاده نمایید وپس از مخلوط کردن آن را در فریزر قرار دهید تا ببندد .به منظور بالا بردن ارزش غذایی بستنی و همچنین زیبایی ظاهری وطعم آن ، می توانید از پسته وبادام خرد شده یا گردوی خرد شده در هنگام مخلوط کردن به بستنی اضافه نمایید ویا اینکه به جای شکر ازعسل خالص ( بدون موم ) استفاده کنید پس از بسته شدن وآماده شدن با انبرک ، بستنی را درون ظرف بستنی خوری بریزید وبا ترافل شکلاتی یا چیپس شکلاتی یا رول ویفر سرو نمایید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی