رونق تولید ملی | جمعه، ۲ اسفند ۱۳۹۸

بستنی زعفرانی سنتی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بستنی زعفرانی سنتی

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      شیر 1 بسته

-      شکر 1 استکان

-      خامه 1 لیوان

-      زعفران 3 قاشق غذاخوری آبکرده

-      گلاب 1 استکان

-      وانیل اصل 8/1 قاشق چای خوری

-      پسته خرد شده 1 استکان

-      زرده تخم مرغ 4 عدد

-      ثعلب جهت کش دار شدن بستی 2 قاشق سوپ خوری

-      لیوان بستنی خوری به تعداد نفرات

چتر کاغذی یا بیسکویت ویفر رول به تعداد لازم برای تزیین

طرز تهیه

تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر با همزن برقی خوب هم بزنید بعد خامه ، زعفران آبکرده ، گلاب هم اضافه کرده دوباره با همزن برقی خوب هم بزنید ، شیررا داغ کرده ثعلب را به همراه پسته به شیر اضافه کنید خوب هم بزنید تا گلوه های ثعلب بازشود و با شیر مخلوط شود تمام مواد را با هم مخلوط کرده در ظرفی فلزی مثل استیل یا روی بریزید و در یخچال قرار دهید ، هر 4 ساعت 1 بار در آورده به حالن دورانی با قاشق هم بزنید تا کش دار شود ولی یخ بنندد ، بعد از آنکه بستنی شما آماده شد توسط انبرک مخصوص بستنی ، آن را درون بستنی خوری ریخته با چتر کوچک کاغذی یا ویفرهای رول تزیین نموده و میل بفرمایید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی