رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

بستنی تمشکی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بستنی تمشکی

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :
تمشک یخ زده 1فنجان –شیر 1فنجان –وانیل 8/1 قاشق چای خوری –شکر 180گرم-خامه تازه وسفت 1فنجان – پودرقند 8قاشق غذاخوری-تخم مرغ 1عدد –زرده ی تخم مرغ 4عدد
طرزتهیه :
ابتدا شیر را داغ کنید وکمی قبل از جوش آمدن آن را از روی شعله بردارید وبگذارید تقریباً به مدت 5دقیقه بماند .تخم مرغ ،زرده ی تخم مرغ وشکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملاً سفت شود.آن را همراه با وانیل روی شیر بریزید ودوباره هم بزنید.ظرف را روی حرارت کم قرار دهید تا کمی غلیظ شود ، مراقب باشید تا بجوشد (نباید بجوشد ) سپس ظرف را از روی حرارت بردارید وبگذارید تا خنک شود .خامه را در ظرفی ریختع وبا همزن برقی چند ثانیه هم بزنید سپس در مایه سرد اضافه کنید ومخلوط نمایید.مایه آماده شده را در ظرف مخصوص فریزربریزید .البته به طوری که ضخامت آن 5سانتی متر شود .بعد به مدت سه ساعت در فریزر قرار دهید تا به شکل خمیر درآید سپس از فریزر درامده وخوب هم بزنید ودوباره به ظرف انتقال داده وبه مدت 3الی 4 ساعت دیگر در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد .در این فاصله تمشک وپودر قند را در مخلوط کن بریزید تا به شکل پوره در آید ، بعد آن را در صورت تمایل الک کنید تا دانه های تمشک گفته شود ، سپس بستنی را از فریزر در آمده وآن را مجدداً با همزن خوب هم بزنید بعد 1لایه از بستنی آماده شده را در ظرف فریزر بریزید وروی آن را پوره تمشک بریزید.این کار را به شکل ورقه ورقه ادامه دهید تا تمام مواد تمام شود .ظرف را دوباره در فریزر بگذارید ، پوره را با بستنی مخلوط کنید وآن را قبل از سرو کردن برای یک ساعت در یخچال قرار دهید تا نرم شود .هنگام گذاشتن ظروف بستنی در فریزر، در پوشی روی ظرف قرار دهید به طوری که کاملاً روی آن را بپوشاند.
 

گوینده : پوران حاجتی