جهش تولید | چهارشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۹

بستنی انبه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بستنی انبه

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

مواد لازم:

-    خامه 2 و نیم پیمانه
-    شیر سرد یک و نیم پیمانه
-    شیرعسلی یک و نیم پیمانه
-    گوشت میوه انبه 2 و نیم پیمانه
طرز تهیه :
-    خامه را کمی هم بزنید ، شیر سرد ، شیر عسلی را جداگانه مخلوط کنید و هم بزنید ، ترکیب را به خامه اضافه کنید ، انبه را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید مایه را در ظرفی فلزی ( استیل ) بریزید و مدت 10 الی 12 ساعت در فریزر قرار دهید، یک ساعت قبل از سرو از فریزر در آورده و در قسمت یخچال قرار دهید سپس بوسیله انبرک بستنی را درون لیوان های گیلاس بستنی ریخته و میل کنید .

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي