جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

بریانی غذای سنتی اصفهان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بریانی غذای سنتی اصفهان

 

مواد لازم :
گوشت قلوه گاو و سر دست 1 کیلوگرم
مخلوط نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران و دارچین و نعناع جمعاً 2 قاشق غذاخوری
خلال بادام و پسته برای تزیین غذا کمی
نان لواش برای مصرف با بریانی به تعداد لازم
کفگیر پهن و صاف یک عدد

طرز تهیه :
ابتدا گوشت قلوه گاو و سردست را با 1 عدد پیاز و نمک و زردچوبه حداکثر 20 دقیقه همراه با مقداری آب در ظرفی بریزید تا روی گاز نیم پز شود ، سپس آن را آبکش نموده و گوشت را چرخ کنید

( آب گوشت را نگه دارید ) کمی نمک ، فلفل و زردچوبه و زعفران آبکرده به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ورز داده شود ، سپس روی کفگیر را چرب کنید از مایه ی گوشت به اندازه ی نارنگی کوچک بردارید و به پهنای کفگیر پهن کنید و روی آتش کبابی و سرخ کنید یک طرفش که سرخ شد کافی است ، روی نان لواش را با آب گوشت مرطوب کنید بریانی را از کفگیر روی نان برگردانید و رویش خلال بادام و پسته قرار دهید.

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی