جهش تولید | سه‌شنبه، ۴ آذر ۱۳۹۹

برشتوک شکلاتی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

برشتوک شکلاتی

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:
آرد نخودچی 300 گرم
پودر قند 150 گرم
کره حیوانی یا روغن جامد آشپزخانه 170 گرم
پودر هل یک قاشق چایخوری سر پر
شکلات تلخ 200 گرم
 
طرز تهیه:
ابتدا  شکلات را روی بخار آب می گذاریم تا با حرارت بن ماری آب شود
در این فاصله که شکلات آب شود آرد نخودچی را با حرارت ملایم 10 دقیقه تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود .لازم بذکر است که آرد نخودچی زمان زیادی برای تفت دادن نیاز ندارد چون زود طعم تلخ بخود می گیرد.بعد ازاینک تفت دادیم حتما  از الک رد می کنیم تا گلوله هایی که بعد از تفت دادن ایجاد می شود گرفته شود زیرا بعدا باعث ظاهر نامناسبی می شود.
بعد از الک کردن مجددا آرد نخودچی را به تابه بر می گردانیم و به آن کره یا روغن جامد اضافه می کنیم وحدود 10 دقیقه با حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم تا با هم مخلوط شوند.سپس از روی حرارت بر می داریم . پودر هل و سپس پودر قند در همان لحطه الک شده ر را به آن مواد اضافه می کنیم(خارج از حرارت).
حال  کمی شکلات آب شده را داخل خانه های  قالب ساوارین می ریزیم بطوریکه فقط کف آن پر شود.بعد ازاین کار به قالب ضربه می زنیم تا شکلات کاملا یکسان در کف پخش شود .سپس قالب را به مدت 10  تا 30دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا شکلات سفت شود.شپش بعد از اینکه قالب را از یخچال خارج می کنیم و حلوای ولرم شده را در داخل قالبهای که با شکلات پر کرده بودیم می گذاریم .نکته اینکه اگر حلوا سرد باشد به شکلات متصل نمی شود و اگر هم بیش از حد داغ باشد باعث آب شدن شکلات می شود. بنابراین باید حتما ولرم باشد.سپس قالب ها را به مدت نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم و در نهایت می توانیم آنها را براحتی از قالب خارج کنیم.