رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

برانیز شکلاتی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

برانیز شکلاتی

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1.5پیمانه
روغن مایع:1.5 پیمانه
آرد 525 گرم
کاکائو 6 قاشق سوپخوری
ماست معمولی سه چهارم پیمانه
آب ولرم یک چهارم پیمانه سرپر
گردو نگینی شده یک دوم پیمانه
بکینگ پودر 3.5 قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
 طرز تهیه :
اول پودر کاکائو و  نمک را با آب ولرم رابا قاشق خوب مخلوط می کنیم تا یکنواخت شود.
آرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک می کنیم تا با هم خوب مخلوط شوند.
تخم مرغ و شکر  و وانیل را داخل ظرفی جدا می ریزیم و 5 تا 7 دقیقه با دور تند همزن می زنیم تا مخلوط یکنواختی بدست آید.
سپس مخلوط شکلاتی که اول از همه آماده کردیم را داخل ظرفی که تخم مرغ و....را زده ایم خالی می کنیم و کمی با همزن می زنیم تا مخلوط شود .در این مرحله ماست معمولی را اضافه می کنیم و کمی با همزن می زنیم. سپس روغن مایع را افزوده و کمی با همزن می زنیم تا با مواد مخلوط شود.سپس کمی آرد را با مغز گردوی نگینی شده مخلوط می کنیم تا موقع ریختن در کیک ته نشین نشود و بطور یکنواخت پخش شود.
سپس آرد را در طی سه مرحله به مواد افزوده(در این مرحله نیازی به همزن نیست ) و با کاردک یا قاشق ترکیب می کنیم و در انتها مغز گردو را به مواد افزوده وموادرا در داخل قالبی که کف و دیواره های آنرا چرب کرده ایم و آرد پاشی کرده ایم و دیواره های آنرا پودر کاکائو پاشیده ایم و  همچنین کف آن نیز کاغذ روغنی گذاشته ایم خالی می کنیم و قالب را داخل فری که 15 دقیقه با دمای 180 درجه داغ شده به مدت 45 تا 50 دقیقه می پزیم.