جهش تولید | چهارشنبه، ۱۲ آذر ۱۳۹۹

بال مرغ کنتاکی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بال مرغ کنتاکی

 

مواد لازم :

بال مرغ 10 عدد

شیر 1 فنجان

آرد 2 فنجان

سس خردل 4/1 قاشق چای خوری

نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم

روغن مایع برای سرخ کرده

تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه :

ابتدا آرد و نمک و فلفل را مخلوط کنید و با کارد روی بال ها خط بیندازید و سپس در آرد بغلتانید و سپس در مخلوط شیر ، سس خردل و تخم مرغ بزنید و چندبار این کار را تکرار کنید و بعد در روغن نسبتاً زیاد سرخ کنید و با انواع سبزیجات رنگی تزیین نموده و میل کنید .

مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی