رونق تولید ملی | شنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

باقلی پلو مازندرانی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

باقلی پلو مازندرانی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:  
-    باقالای مازندرانی یک کیلو گرم که باید از هر دو پوست جدا کرده و باقلاها را با کارد از وسط دو نیم کنید و خلال کنید ، شوید تر خرد شده نیم کیلو گرم
-    برنج 250 گرم خیس شده با آب سرد
-    روغن کمی
-    نمک و زردچوبه
طرز تهیه :
ابتدا برنج را به همراه مقداری آب و 1 قاشق نمک روی گاز قرار دهید تا کف کند و قد بکشد سپس از صافی عبور دهید ، با قلای آماده و پوست گرفته را در ظرفی بریزید ، شوید ، نمک ، زردچوبه را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید سپس ته قابلمه روغن و کمی زردچوبه یا زعفران آبکرده ریخته 1 لایه برنج ، 1 لایه از مواد باقلا بریزید در انتها کمی روغن آبکرده یا کره آبکرده روی برنج بریزید و پلو را با حرارت کم دم کنید . این پلو را با پنیر رنده شده یا ماهی سیم شور سرخ کرده سرو کرده و میل کنید.




نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي