رونق تولید ملی | جمعه، ۲ اسفند ۱۳۹۸

باقلا قاتوق ( باقلا خورش ) - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

باقلا قاتوق ( باقلا خورش )

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      پاچ باقلای پاک کرده و پوست گرفته شده ( از هر دوپوست ) 1 کیلوگرم

-      سیر 3 حبه خرد شده

-      شوید خشک 3 قاشق غذاخوری

-      روغن یا کره محلی 3 قاشق

-      نمک ، فلفل ، زردجوبه به میزان لازم

-      تخم مرغ یا تخم اردک 4 عدد

طرز تهیه :

باقلا را به همراه شوید ، سیر ، روغن ، نمک ، فلفل ، زردجوبه روی حرارت تفت دهید و هم بزنید تا زردجوبه و شوید رنگ پس بدهد بعد 2 لیوام آب اضافه کرده حرارت را کم مهلت دهید تا مغز پخت شود سپس تخم مرغ یا تخم اردک را اضافه کنید زمانیکه تخم مرغ پخت غذا آماده است با انواع ترشی های محلی و کولی شور سرخ شده میل کنید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی