جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

باقالا کوکو با باقلای مازندرانی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

باقالا کوکو با باقلای مازندرانی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

مواد لازم:

-      باقالا مازندرانی تر که از هر دو پوست خارج نموده و آسیاب کرده اید 1 کیلو گرم

-      پیاز 1 عدد نرم رنده شده

-      تخم مرغ یا تخم اردک 6 عدد

-      روغن به مقدار لازم

-      نمک و فلفل و زردجوبه به میزان لازم

-      شوید تر خرد شده 1 استکان

-      سیب زمینی 1 عدد بزرک و رنده شده

طرز تهیه :

باقالای آسیاب شده را به همراه تمام موادی که در مواد لازم داشتید بجز روغن مخلوط کنید سپس داخل تابه ی نچسبی که درون آن روغن مایع داغ ریخته اید به شکل کوکو از هر دو طرف سرخ کنید و با نان ، خیار ، گوجه فرنگی و حلقه های پیاز سرو نمایید و یا در کنار خورش محلی فسنجان و پلوی زعفرانی سرو کنید.

 

 

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي