جهش تولید | جمعه، ۷ آذر ۱۳۹۹

باقالا قاتوق با باقلا مازندرانی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

باقالا قاتوق با باقلا مازندرانی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

مواد لازم:

-      باقلا مازندرانی جدا شده از هر دو پوست 1 کیلوگرم

-      شوید خشک 3 قاشق غذاخوری

-      سیر 3 حبه رنده شده یا خرد شده

-      روغن یا کره محلی 3 قاشق غذاخوری

-      نمک ، فلفل ، زردچوبه کمی

-      تخم مرغ 3 عدد

طرز تهیه :

ابتدا باقلا و شوید ، روغن یا کره ، سیر خرد شده ، نمک ، فلفل و زردچوبه را در قابلمه بریزید و روی حرارت تفت دهید تا شوید و زردچوبه رنگ پس دهد مدت 3 الی 4 دقیقه کافی است ، سپس 2 لیوان آب اضافه نموده و مهلت دهید تا باقلا مغز پخت شود ، حرارت باید ملایم باشد ، وقتی باقلا پخت تخم مرغها را در خورش بشکنید و زمانیکه تخم مرغ پخت خورش شما آماده است با انواع چاشنی های محلی مثل زیتون پرورده یا کولمه شور سرخ کرده و پلو سرو نمایید.

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي



جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
غذای بسیارررر خوشمزه ای هست طراحی سایت محمودی ۱۳۹۴/۰۶/۱۱ ۱۰:۴۹

طراحی سایت محمودی
غذای بسیارررر خوشمزه ای هست
پست شده در ۱۳۹۴/۰۶/۱۱ ۱۰:۴۹