رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۸

بادام زمینی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

بادام زمینی

Loading the player...

طبق شواهد مستند موجود ، بادام زمینی از آمریکا به اروپا و آسیا و از آنجا به ایران آمده است . از آن ، روغن نام آرشید گرفته می شود که معروف است . به روایتی استاد ابراهیم پور داوود ، استاد تاریخ باستانی ، در سال 1285 شمسی آن را به ایران آورده است و در ملک شخصی مرحوم جی داوود در آتشگاه رشت کاسته است . به روایتی دیگر ، « این گیاه نیز همانند چای توسط کاشف السلطنه چایکار، شاهزاده قاجار از هند به گیلان آورده است و در آستانه ی اشرفیه به عنوان ماشین کاشته شد» بادام زمینی را ، بعضی ها پسته ی زمینی هم گفته اند . اما برخلاف پسته ، خام آن غیر قابل خوردن است و گاه انسان را دچار بیماری می کند . ولی برشته آن بسیار خوشمزه و مغذی است . از بادام زمینی ، که از بادام زمین تهیه می شود  شیرینی های ترکیبی در قنادی ها استفاده می شود . معروف ترین نوع شیرینی که از بادام زمینی تهیه می شود، شیرینی معروف به « بادامی » است . ریشه ی بادام زمینی به صورت پیله است از زمین می کنند و در جای مرطوب می گذارند . و پس از جمع کردن همه ی محصول آن را از پیله در آورده ، برشته می کنند موقع برشته کردن ، اول پیله ها را شکسته ، خود بادام را در کوره ای آجیل پزی به تدریج برشته می کنند .

و مقداری به آن نمک می زنند تا شور شود . ( بادام زمینی بدون نمک هم به مقدار کم استفاده می شود)

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : اطلاعات عمومی

کاری از :پوران حاجتی