رونق تولید ملی | شنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

اوشی پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

اوشی پلو

Loading the player...

دانلود

مواد لازم :
گوشت گوساله خرد شده به صورت حبه قندی 750گرم –هویج خرد شده به صورت خلالی 600گرم – برنج 900الی 1کیلوگرم-دنبه آب کرده 300گرم یا می توانید از روغن استفاده نمایید .پیاز حلقه ای خرد شده 600گرم – فلفل قرمز تند به مقدار لازم – سیر 2حبه – نمک وادویه پلویی به مقدار لازم – زعفران آبکرده 2قاشق غذاخوری 
طرز تهیه :
برنج را حداقل 3ساعت قبل با آب سرد بشویید وبا یک قاشق نمک بخیسانید.سپس ابتدا در صورت استفاده از دنبه ، دنبه را ریز خرد کنید ودر تابه روی حرارت قرار دهید تا با حرارت آب شود سس گوشت خرد شده را هم به دنبه های در حال آب شدن اضافه نمایید وکمی هم بزنید تا تفت بخورد .پیاز خرد شده وهویج خرد شده را نیز به تابه اضافه نمایید وهمه را با قاشق هم بزنید تا روی حرارت تفت بخورند وکاراملی شوند سپس فلفل قرمز تند ،ادویه پلویی ، نمک وسیر را اضافه کرده وبا مقداری کمی آب بپزید در این فاصله برنج خیس شده را با مقدار متناسبی آب وکمی نمک روی حرارت قرار دهید تا بجوشد وکف کند سپس از صافی عبور دهید وآبکش کنید ، ته قابلمه مقداری روغن وزعفران آبکرده بریزید وبرنج را با لایه هایی از مواد سرخ شده درون قابلمه بریزید ومهلت دهید تا با دمای کم بپزد ودم بکشد .پس از سرو می توانید با خلال هویج وخود مواد گوشتی سرخ شده در اطراف دیس آن را تزئین نموده وسرو نمایید .
گوینده : پوران حاجتی