اهمیت سبوس در نان - نمایش محتوای تولیدات ویژه
اهمیت سبوس در نان
نان های سبوس دار به دلیل داشتن سبوس خواص درمانی متعددی دارند که سبوس موجود در این نان ها از طریق طولانی کردن مدت جویدن نان باعث ترشح بیشتر بزاق شده که منجر به پر شدن بیشتر معده واحساس سیری زودرس می شود واز بروز چاقی جلوگیری می کند ودر واقع رژیمی بودن این نانها بر همین اصل استوار است .با توجه به اینکه ترکیب عمده نانهای رژيمی را سبوس تشکیل می دهد خواص درمانی سبوس را بررسی می کنیم .مصرف خوراکی های فیبردار مثل سبوس دستگاه گوارش را از خطر آسیب های جدی مصون می دارد .سبوس باعث افزایش حرکت دورانی در دستگاه گوارش می شود ودر نتیجه سرعت عبور موادرا در دستگاه گوارش افزایش می یابد .سبوس موجود در نان های گندم وجو باعث رسوب زدایی دیوارهای روده ومعده از مواد زاید وپاکسازی پرزهای آن از ذرات خارجی ، سموم وعوامل سرطان زا می شود .سبوس مانع جذب سریع قند وچربی به خون شده ونهایتاً مانع بروز دیابت وچربی خون می شود .سبوس با حجیم سازی محتویات داخل روده وایجاد فشار بر آن سرعت انتقال مواد زاید موجود در روده را افزایش داده وبدین طریق آلودگی های محیط روده را پاکسازی می کند .