انار پلو

انار پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار می باشند ، با درست کردن این پلو ، مزه ای جدید و جالب از مخلوط انار ، کشمش بدون دم و پسته را تجربه کنید .
هر خانواده ایرانی در هر جایی به سبک آداب و رسوم نیاکان خود برای شب یلدا ، شام تهیه می کند .شام یلدا معمولاً یکی از خوش خوراک ترین غذاهای اقوام مختلف است .غذای اصلی این شب خورشت فسنجان است .اما در برخی استان ها غذاهای دیگری هم رایج است در شمال ایران ، گیلانی ها یا سبزی پلو درست می کنند و یا ترش تره و در کنار آن سر سفره غذا ماهی سفید یا ماهی دودی می گذارند .
موادلازم برای 4نفر :
برنج 2پیمانه –انار دانه شده یک و نیم پیمانه –خلال پسته یک سوم پیمانه –گشنیز تازه و خرد شده یک پیمانه –پودر تخم گشنیز یک قاشق مرباخوری –کشمش پلویی نصف پیمانه –زعفران به مقدار لازم 
طرزتهیه :
برنج را از قبل بشویید و حداقل 3ساعت در آب و کمی نمک بخیسانید ، سپس رو حرارت گاز قرار دهید تا کف کند وکمی نرم شود ، آن را از صافی عبور دهید ، انار دانه شده ، خلال پسته گشنیز تازه و خرد شده ، پودر تخم گشنیز ، کشمش پلویی را مخلوط کنید هنگام دم کردن 1ردیف برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و 1 ردیف از مواد مخلوط شده را لایه به لایه ی برنج بدهید در انتها کره آبکرده و زعفران آبکرده روی پلو بدهید و مهلت دهید تا با حرارت ملایم دم بکشد .سپس درون دیس پلو. سرو نمایید لازم به ذکر است که به جز شب یلدا شما می توانید در فصل انار این پلو را پخته ومیل کنید .
 

گوینده:پوران حاجتی





جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
سلام لطفا آموزش آشپزی خانم حاجتی را در سایت قرار... زیبا حمیدی ۱۳۹۴/۰۹/۳۰ ۱۶:۳۸

زیبا حمیدی
سلام لطفا آموزش آشپزی خانم حاجتی را در سایت قرار دهید ممنون.
پست شده در ۱۳۹۴/۰۹/۳۰ ۱۶:۳۸