رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

انار دانه مسما - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

انار دانه مسما

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:
مرغ سه تکه
انار ترش:200گرم
پیاز دو عدد متوسط
بادمجان دو عدد متوسط
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
آب انار نصف لیوان
نمک فلفل زردجوبه و روغن به میزان لازم
 
انار دانه مسما یکی از غداهای اصیل گیلانی است.برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا مرغ را نیم پز می کنیم .پیاز را بصورت چیپسی سرخ می کنیم.آنچه در طعم و شکل این خورشت بسیار مهم است سرخ کردن پیاز به این صورت می باشد.بعد از اینکه پیاز سزخ شد انار ترش را به آن اضافه می کنیم  سپس رب گوجه را اضافه می کنیم سپس تکه های مرغ ونمک فلفل و زرچوبه را اضافه می کنیم .کمی که تفت دادیم آب انار ترش را نیز اضافه می کنیم و در انتها آب مرغ را اضافه می کنیم .در قابلمه را می گذاریم و کمی که جوش خورد و مواد به خورد مرغ رفت بادمجانهای سرخ شده را اضافه می کنیم.