رونق تولید ملی | شنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

املت ایرانی قالبی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

املت ایرانی قالبی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

*غذای بین المللی*


مواد لازم برای 8 نفر:


روغن زیتون یا روغن آفتابگردان 2 قاشق سوپ خوری
-    تره فرنگی ریز خرد شده 2 ساقه
-    اسفناج ریز خرد شده 350 گرم
-    تخم مرغ 12 عدد
-    ساقه پیازچه ریز خرد شده 8 ساقه
-    جعفری تازه ریز خرد شده 2 فنجان
-    گشنیز تازه ریز خرد شده یک فنجان پر
-    ساقه ترخان تازه ریز خرد شده 2 ساقه یا نصف قاشق چای خوری ترخان خشک
-    پیازچه ریز خرد شده یک فنجان
-    شوید تازه 1 ساقه خرد شده یا نصف قاشق چای خوری شوید خشک
-    نعنای تازه ریز خرد شده 4 ساقه
-    گردوی ریز خرد شده 40 گرم
-    نمک و فلفل آسیاب شده به میزان دلخواه
-    سالاد برای سرو با این اُملت به اندازه تعداد نفرات
طرز تهیه :
-    روغن را داخل یک تابه ی کم عمق و بزرگ که مناسب قراردادن زیر گریل باشد روی حرارت قرار دهید ، تره فرنگی را اضافه کنید و به آرامی حدود 5 دقیقه تفت دهید تا آنها فقط شروع به نرم شدن کنند اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید آن را داخل ظرف محتوی تره فرنگی بریزید و حدود 2 الی 3 دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا اسفناج فقط نرم شود تخم مرغها را داخل ظرفی با چنگال هم بزنید با اسفناج و تره فرنگی مخلوط کنید ، پیازچه ، گردو ، نمک ، فلفل را هم اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس داخل تابه بریزید و با فویل بپوشانید ، روی حرارت ملایم ، 25 دقیقه بپزید و با سالاد سرو کنید.

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي