جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

آلو مسما - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

آلو مسما

آلو مسما



مواد لازم: گوشت مرغ یا مرغابی، پیاز سرخ شده، آلوی بخارایی، رب گوجه ترش (آب انار یا آب ‏نارنج)، بادمجان، گوجه فرنگی، ادویه.‏
مرغ آب پز شده را به همراه پیاز سرخ شده ، رب و آلوی خیس داده شده ،در روغن و ادویه تفت ‏می‌دهند. سپس 2 لیوان آب مرغ، به مواد اضافه نموده و روی حرارت ملایم می گذارند تا به تدریج ‏آب مرغ تبخیر شود . در پایان نیز غذا را با بادمجان و گوجه فرنگی سرخ شده، تزیین نموده و میل ‏می‌کنند. (در صورت نبودن آب انار، می توان از 1 تا 2 قاشق غذاخوری رب انار به اضافه ی مقداری ‏شکر استفاده کرد.)‏