جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

آلبالو پلو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آلبالو پلو

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

برنج 500 گرم

آلبالو تر 800 گرم

مرغ 1 عدد

شکر 500 گرم

پیاز 1 عدد

روغن کمی

نمک کمی

خلال پسته کمی

سیب زمینی حلقه ای سرخ شده برای تزیین پلو طرز تهیه : آلبالوی هسته گرفته را با شکر به مدت ساعت روی حرارت قرار دهید ، در این فاصله برنج را آبکش کنید مرغ را که با پیاز پختید و استخوان آن را گرفته اید ، به تکه های مناسب تقسیم کنید ، در این مرحله ته قابلمه مقداری روغن و زعفران آبکرده بریزید ، 1 لایه برنج 1 لایه آلبالوی آماده شده و 1 لایه مرغ قرار دهید تا زمانیکه هر سه مواد تمام شود . در انتها پلو قرار بگیرد کمی در صورت تمایل آب روغن روی پلو بریزید و با حرارت ملایم دم کنید ، سپس دردیسی زیبا انتقال داده و با خلال پسته و حلقه های سیب زمینی به شکل راه راه در سه رنگ پلو را سرو نمایید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی