جهش تولید | جمعه، ۱۴ آذر ۱۳۹۹

آش جو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش جو

Loading the player...

 

مواد لازم :

جو پوست گرفته 150گرم – سبزی های مخصوص آش 1کیلوگرم – نخود آبگوشتی 2/1پیمانه – لوبیا چیتی 2/1 پیمانه – عدس 2/1 پیمانه – گوشت 250 گرم – پیاز 2عدد – سیر 1بوته – نعناع 2قاشق غذاخوری – آب گوشت یا عصاره آماده گوشت وحل کرده در آب 2لیتر – کشک پاستوریزه 1لیوان – نمک وفلفل کمی

طرز تهیه :

جو را از شب قبل در آب خیس کنید سپس از آب درآورده و با آب گوشت و کمی آب روی حرارت قرار دهید تا با شعله ملایم بپزد ، حبوبات را هم جداگانه مقداری ، آب بپزید گوشت را هم بپزید و سپس ریش ریش کنید، بعد از آنکه جو کاملاً پخته شد و لعابدار شد سبزی آش را که خرد کرده اید ،اضافه کنید سپس حبوبات پخته شده و گوشت را هم به قابلمه اضافه کنید و تمام مواد را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب جا بیفتد هر یک ربع کمی آش را هم بزنید تا ته نگیرد .بعد از پخت کامل ، کشک را به قابلمه آش اضافه نمایید و هم بزنید .بعد از 10 دقیقه آش آماده سرو است .برای روی آش بهتر است پیاز را جداگانه و سیر را پس از کوبیدن با مقداری روغن ، نمک و زردچوبه سرخ کنید مقداری هم نعناع خشک را درون تابه چند لحظه با روغن تفت دهید و از این چاشنی ها برای تزیین روی آش استفاده نمایید .

چند نکته مهم :

1- می توانید آش جو را بدون گوشت هم آماده کنید( برای کسانی که رژیم گوشت قرمز دارند)

2-از بلغور جو هم می توانید به جای جو پوست گرفته استفاده کنید .زمان پخت کمتری دارد .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی