جهش تولید | جمعه، ۱۴ آذر ۱۳۹۹

آش کشک همدان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش کشک همدان

مواد لازم :

بلغور گندم 300 گرم

لوبیا قرمز 400 گرم

گوشت 500 گرم

نمک کمی

کره و دارچین کمی

کشک پاستوریزه کمی

طرز تهیه :

بلغور و لوبیا را از قبل با آب خیس کنید ، سپس هر کدام را جداگانه با آب و کمی نمک بپزید ، گوشت را جداگانه با آب و پیاز بپزید ، لوبیا را کاملاً له یا آسیاب کنید و به بلغور اضافه کنید بعد گوشت را هم خوب بکوبید و به همراه آب گوشت به بلغور اضافه کنید نمک و فلفل را هم اضافه کنید تمام مواد را روی گاز با شعله متوسط خوب هم بزنید تا آش جا بیفتد سپس در ظرف آش خوری سرو کنید و با کره آبکرده و دارچین و کشک میل کنید .




 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی