رونق تولید ملی | شنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

آش هفت قلم - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش هفت قلم

Loading the player...
مواد لازم :
حبوبات شامل : ( لوبیا چیتی – لوبیا قرمز – لپه – عدس ونخود – جمعاً 300 گرم که باید از قبل با آب سرد خیس کنید ویکی دوبار آب آن را عوض نمایید تا نفخ حبوبات گرفته شود اسفناج 200گرم خرد شده – پیاز 100گرم – سیر 100گرم – سویای خیس شده با آب ولرم 50گرم – بلغور جو 50گرم – رشته مخصوص آش – 100گرم – مغز گردو 60گرم – کشک پاستوریزه 100گرم – روغن 2 قاشق غذاخوری – عصاره گوشت 3عدد حل شده در آب
طرز تهیه :
ابتدا حبوبات خیس شده را با مقدار متناسبی آب داخل قابلمه بریزید وروی حرارت متوسط گاز بپزید ، بلغور جو ، سویای خیس کرده ، مغز گردوی کوبیده شده را نیز اضافه نمایید تا تمام مواد خوب بپزند .دراین مرحله اسفناج خرد شده ،عصاره گوشت در آب حل شده را نیز اضافه نمایید وکمی هم بزنید تا تمام مواد بپزد .پیاز وسیر را جداگانه پس از خرد کردن با مقداری روغن ، نمک وزردچوبه سرخ کنید ، نیمی از آنها را به قابلمه آش اضافه نمایید ونیمی از آن را برای تزیین روی آش نگه دارید .می توانید از کشک نیز برای روی آن استفاده نمایید .پس از پخت تمام مواد در انتها رشته آشی ، کمی نمک وفلفل را هم اضافه کنید زمانیکه رشته ها پخته شد وغلظت آش متناسب بود می توانید آن را در کاسه های آش سرو نمایید وپس ار تزئین نوش جان کنید .
نکته : در این آش به جای گوشت قرمز از عصاره گوشت ، وسویای خیس کرده آستفاده شده است .بنابراین برای افرادی که دچار پرفشاری یا رژیم گوشت قرمز هستند متناسب می باشد.
گوینده:پوران حاجتی