آش دوغ اردبیل - نمایش محتوای تولیدات ویژه
آش دوغ اردبیل
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- آرد برنج نصف پیمانه
- دوغ به مقدار کافی
- جعفری و گشنیز و پیازچه ی خرد شده نیم کیلوگرم
- تخم مرغ 2 عدد
- گوشت خرد کرده 250 گرم
- پیاز رنده شده 1 عدد بزرگ
- روغن به مقدار لازم
- پیاز داغ و سیر داغ به اندازه لازم
- نخود خیس شده با آب سرد ( حداقل 3 ساعت قبل ) 1 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا نصف پیمانه آرد را با دوغ و جعفری ، تره ، گشنیز و پیازچه ی خرد شده و دو عدد تخم مرغ مخلوط کنید و درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، بقیه دوغ را هم اضافه کنید ، خوب هم بزنید ، گوشت چرخ کرده را در کاسه ای ریخته و با پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل و زردچوبه مخلوط نموده و خوب ورز دهید و به شکل کوفته ریزه دارآورده و در تابه ای که روغن مایع داغ ریخته اید کوفته ها را سرخ کنید سپس به درون آش اضافه کنید وقتی همه جوش خوردند و جا افتاد در کاسه های آش خور بریزید و با نعناع داغ و سیر داغ و پیاز داغ تزیین کنید و میل بفرمایید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي