رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

آش ترش « محلی گیلان» - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش ترش « محلی گیلان»

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      سبزی آش 1 کیلو گرم

-      حبوبات شامل (نخود 50 گرم – چشم بلبلی 50 گرم – لوبیا چیتی 50 گرم

-      عدس و ماش 50 گرم

-      لوبیا قرمز 50 گرم

-      باقلامازندرانی تازه و یا باقلامازندرانی خشک خیس خورده 50 گرم

-      برنج نیمدانه مخصوص آش 2 لیوان

-      آب غوره 1 شیشه

-      پیاز داغ ، نعناع داغ

-      پونه داغ از هر کدام کمی

-      سیرداغ کم

-      روغن ، نمک ، زردچوبه ، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

سبزی را خرد کنید کنار بگذارید ، حبوباتی را که حتماً از قبل خیس کرده اید در قابلمه با آب بپزید بعد برنج و سبزی را اضافه کنید در انتها نمک ، فلفل ، زردچوبه نصف پیاز داغ نصف سیرداغ نصف نعناع و پونه داغ را اضافه کنید و نصف همه ی آنها را برای تزیین نگه دارید . در انتها آب غوره را اضافه کنید آش که جا افتاده آماده است از کولمه ی شور سرخ شده و تربچه برای کنار آش استفاده کرده و میل کنید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی