جهش تولید | دوشنبه، ۵ خرداد ۱۳۹۹

آش ترش - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آش ترش

Loading the player...

آش یکی از از غذاهای اصیل ایرانی است که تقریباً در تمام ایران پخته می‌شود.
آش ترش یکي ازاين آش ها است. این آش از آش‌های محلی رشت محسوب می‌شود. آش ترش مانند آش رشته تهیه می‌شود با این تفاوت که علاوه بر اسفناج، لوبیا و نخود(که در آش رشته ریخته می‌شود)، کشمش، زردآلوی خشک و آلوچه تر نیز به آن اضافه می‌شود و پس از پختن نیز سرکه و شیره انگور به آن اضافه می‌شود و سپس میل می‌شود.

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

 

عوامل برنامه عبارتند از:

تهیه کننده : صادق میرزایی

کارشناس آشپزی: خانم نجاتی

تولید ویژه: کاری از خانم معصومه مفیدی

 

Ash is one of the Iranian traditional foods that are cooked in all of Iran.
Ashe torsh is one of these.
Ashe Torsh is coocked in Rasht a lot.