اسپاگتی با ماهی قزل آلا - نمایش محتوای تولیدات ویژه
اسپاگتی با ماهی قزل آلا
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
« اسپاگتی با ماهی قزل آلا » برای 6 نفر
مواد لازم:
- روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
- قارچ دگمه ای ریز خرد شده 115 گرم
- سرکه 1 پیمانه
- شوید تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- شوید خشک 1 قاشق
- پیازچه تازه ریز خرد شده 1 فنجان
- خامه یا سویای بدون شیرینی 1 و نیم پیمانه ( یا خامه معمولی کم چرب )
- فیله ماهی آزاد 225 گرم که بصورت نوارهای باریک خرد کرده اید
- آب لیمو ترش کمی
- پاستا یا اسپاگیتی رشته ای 350 گرم
- نمک و فلفل
- آسیا شده کمی
- پیازچه کامل برای تزیین
طرز تهیه :
- روغن را درون ماهیتابه ای پهن و کم عمق روی حرارت قرار دهید ، قارچ ریز خرد شده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا قارچ خوب نرم شود ولی تغیر رنگ ندهد ، سکه را به ماهیتابه اضافه کنید سبزیجات خام و خامه را اضافه کنید ، ماهی را هم به همراه آب لیمو و نمک و فلفل اضافه کنید کمی هم بزنید در ظرف را بگذارید سپس از روی حرارت بردارید ، پاسا یا ماکارونی رشته ای را داخل قابلمه ای که آب آن در حال جوشیدن است و یک قاشق نمک اضافه کرده اید ، بریزید کمی که جوشید و نرم شد و پخت از صافی عبور دهید و داخل دیسی زیبا ماکارونی را انتقال داد، و از سس ماهی که آماده کرده بودید روی ماکارونی بدهید و در انتها با پیازچه اطراف و روی ماکارونی را تزیین کنید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي