جهش تولید | چهارشنبه، ۱ بهمن ۱۳۹۹

اسپاگتی با ماهی قزل آلا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

اسپاگتی با ماهی قزل آلا

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

«  اسپاگتی با ماهی قزل آلا »     برای 6 نفر
مواد لازم:  
-    روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
-    قارچ دگمه ای ریز خرد شده 115 گرم
-    سرکه 1 پیمانه
-    شوید تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
-    شوید خشک 1 قاشق
-    پیازچه تازه ریز خرد شده 1 فنجان
-    خامه یا سویای بدون شیرینی 1 و نیم پیمانه ( یا خامه معمولی کم چرب )
-     فیله ماهی آزاد 225 گرم که بصورت نوارهای باریک خرد کرده اید
-    آب لیمو ترش کمی
-    پاستا یا اسپاگیتی رشته ای 350 گرم
-    نمک و فلفل
-    آسیا شده کمی
-    پیازچه کامل برای تزیین
طرز تهیه :
-    روغن را درون ماهیتابه ای پهن و کم عمق روی حرارت قرار دهید ، قارچ ریز خرد شده را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا قارچ خوب نرم شود ولی تغیر رنگ ندهد ، سکه را به ماهیتابه اضافه کنید سبزیجات خام و خامه را اضافه کنید ، ماهی را هم به همراه آب لیمو و نمک و فلفل اضافه کنید کمی هم بزنید در ظرف را بگذارید سپس از روی حرارت بردارید ، پاسا یا ماکارونی رشته ای را داخل قابلمه ای که آب آن در حال جوشیدن است و یک قاشق نمک اضافه کرده اید ، بریزید کمی که جوشید و نرم شد و پخت از صافی عبور دهید و داخل دیسی زیبا ماکارونی را انتقال داد، و از سس ماهی که آماده کرده بودید روی ماکارونی بدهید و در انتها با پیازچه اطراف و روی ماکارونی را تزیین کنید .


نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي