استیک گوشت - نمایش محتوای تولیدات ویژه
استیک گوشت
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم :
گوشت فیله یا راسته 3 قطعه
سیب زمینی 2 عدد حلقه شده
هویج کوچک 1 عدد حلقه شده
نمک و فلفل کمی
نخود فرنگی کمی برای تزیین استیک ها
تابه دوطرفه
طرز تهیه :
ابتدا گوشت هایی را که به شکل استیک و پهن برش زده اید با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید سپس در تابه دوطرفه هپی کال قرار دهید سیب زمینی های پوست گرفته شده و حلقه ای خرد شده و هویج حلقه ای خرد شده را هم قرار دهید در تابه را با فشاری مختصر روی دسته آن ببندید و روی حرارت قرار دهید وقتی یک طرف آن پخت تابه را با دربسته برگردانید تا طرف دیگر تابه هم روی گاز قرار بگیرد و مواد آن خوب مغز پخت شود . مزیت این تابه در آن است که بدون نیاز به روغن و بدون از دست رفتن مواد و املاح معدنی غذای شما بصورت عالی و رژیمی پخته می شود امتحان کنید تابه با صرفه بودن آن پی ببرید .
« حرارت گاز را متوسط نگه دارید »
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي