رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

استیک گوشت - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

استیک گوشت

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

استیک گوشت ( غذای بین المللی )
مواد لازم:  
-    گوشت ران 750 گرم
-    پیاز 2 عدد خرد شده
-    ماست یا آب لیمو 1 لیوان
-    روغن مایع یا روغن زیتون مخصوص سرخ کردنی 2/1 استکان
-    فلفل سیاه آسیاب شده و نمک کمی
-    آرد 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
گوشت را با کاردی تیز به پهنای کف دست و قطر 2 سانت ببرید ، بقیه ی موادی را که داشتید بجز روغن درون طرفی ریخته و این استیک های برش داده را به مدت 24 ساعت درون مواد قرار دهید تا مزه دار شود ، سپس درون تابه ای نچسب روغن مایع یا روغن زیتون بدون بو ریخته و گوشت را به صورت استیک با حرارت ملایم از هر دو طرف سرخ کنید، و با انواع سبزیجات رنگی سرو نمایید .



نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي