جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

استیک گوساله - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

استیک گوساله

Loading the player...

مواد لازم برا ی4نفر : اسفناج 300گرم – برش های استیکی و نازک از گوشت 4 عدد – آرد 4/1 پیمانه – کره 30 گرم – روغن زیتون 1قاشق غذاخوری – سس پاستای گوجه فرنگی 500 گرم – پنیر پیتزا 250 گرم ( به صورت ورقه ای )

طرزتهیه : ابتدا ساقه ی اسفناج را جدا کنید و برای مصارف دیگر استفاده کنید و یا دور بریزید .برگ های اسفناج را با آب سرد شسته و خشک کنید .هر استیک گوشت گوساله را بین پوشش پلاستیکی بپیجانید وسپس با استیک کوب ضربه بزنید تا تمام سطح استیک ها یکسان شوند. سپس پوشش پلاستیکی را دور بریزید . آرد را داخل قالب کیک کم عمقی ریخته و استیک ها را درون آن بغلتانید .سعی کنید هر دو طرف استیک به طور یکسان آرد را به خود گرفته باشد .آرد اضافی را از روی استیک ها تکان دهید .استیک های آماده را درون تابه ای که با کمی کره گرم کرده اید سرخ کنید وقتی سرخ شد اسفناج ها را روی آن ها قرار دهید در این مرحله 4 لایه پنیر پیتزا را روی هر 4 استیک قرارداده اطراف استیک را سس پاستا بریزید وحرارت را کمی زیاد کنید تا بجوشد بهتر است در تابه را بگذارید تا در این مرحله پنیر پیتزا آب شود وروی اسفناج واستیک را بگیرد .

چند نکته : اگر مایل هستید کمی فلفل سیاه تازه و آسیاب شده رویش بپاشید ، چون گوشت گوساله کم چرب است باید در مدت کوتاهی پخته شود زیرا پختن گوشت گوساله در مدت زمان طولانی سبب سفتی آن می شود .به همین دلیل ما قبل از سرخ کردن با کره به آنها ضربه می زنیم تا به ضخامت یکسانی در آیند وباز به همین دلیل است که نباید استیک ها را بیش از یک بار در تابه برگردانیم .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی