جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

آبگوشت سنتی ایرانی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

آبگوشت سنتی ایرانی

مواد لازم :
نخود 1 پیمانه
لوبیا سفید 1 پیمانه
سیب زمینی 3 عدد
پیاز 2 عدد
گوشت با دنبه 500 گرم
رب گوجه فرنگی 4 قاشق سوپ خوری
نمک ، فلفل ، زردچوبه کمی
نان سنگک و ترشی برای سرو با آبگوشت
ظرف دیزی یا قابلمه برای پخت

طرز تهیه :
حبوبات رابهتر است ازشب قبل خیس کنید تا هم بهتر پخته و لعاب دهد و هم نفخ آن گرفته شود سپس حبوبات ، گوشت خرد شده با دنبه خرد شده ، پیاز قاچ شده ، سیب زمینی مکعبی خرد شده و مقدار متناسبی آب داخل قابلمه یا دیزی بریزید و روی حرارت متوسط گاز آن را بپزید در انتهای پخت نمک ، زردچوبه ، رب گوجه فرنگی و فلفل اضافه نمایید و با نان سنگک و ترشی سرو کنید .

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی